معارفه امام جماعت شبکه بهداشت و درمان شبکه دشتی برگزار شد

7 امرداد 1396
در نشستی با حضور دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی امام جماعت این شبکه معرفی شد.

در این نشست حجت الاسلام مجتبی احمدی دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه در سخنانی حضور روحانی در شبکه‌های بهداشت و درمان را فرصتی برای ارتقای کمی و کیفی برنامه‌های معنوی و مشاوره‌ای دانست و افزود: براساس نیاز فرهنگی و تأکید  و پیگیری‌های رییس محترم دانشگاه و مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، حضور روحانی که پاسخگوی مسائل دینی و مشاوره‌ای همکاران باشد دارای اهمیت است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی نیز گفت: نگاه ما به برنامه‌های فرهنگی نگاهی ویژه است و اعتقاد ما بر این است که  پایگاه و اصول همه ی کارها در شبکه بهداشت، مسائل فرهنگی است.

دکتر اصغر بحرانی افزود: ائمه جماعات دانشگاه از لحاظ علمی در سطح بالایی قرار دارند و جوابگوی پرسش‌ها و شبهات همکاران خواهند بود.

در این نشست از آقای خمیسی کارشناس فرهنگی شبکه دشتی تقدیر شد و حجت‌الاسلام عقیل ربیعی به ‌عنوان امام جماعت این شبکه معرفی شد.