گزارش تصویری از نشست صمیمی با حجت الاسلام والمسلمین رستمی معاونت فرهنگی سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

9 تير 1397

گزارش تصویری از بازدید و نشست صمیمی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی معاونت فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی ولی فقیه در کشور

در روز شنبه مورخ 09/04/1397 حجت الاسلام والمسلمین رستمی با حجت الاسلام و المسلمین دشتی مسئول محترم دفاتر نهاد رهبری و همینطور دفاتر این نهاد در دانشگاه های مخلتف تشکیل جلسه دادند.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دشتی سخنانی پیرامون فعالیت و برنامه های انجام شده  داشتند و بعد از آن نیز حجت الاسلام رستمی از برنامه های کلان نهاد برای دانشگاه های کشور خبردادند.

لازم به ذکر است که ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی و همینطور سرگروه های شهرستانی آن در این جلسه شرکت داشته و دغدغه های خود را پیرامون مسائل فرهنگی دانشگاه مطرح ساختند.