دیدار دبیر و کارشناسان فرهنگی ستاد اقامه نماز دانشگاه با نماینده محترم ولی فقیه زید عزه در استدای سال 98

20 فروردين 1398
صبح روز صبح روز سه شنبه مورخ 20/1/98 دبیر ستاد اقامه نمار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه اعضای هیئت اندیشه ورز این ستاد با حجت الاسم والمسلمین دشتی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان بوشهر دیدار کردند. در ابتدای جلسه کارشناسان ستاد به ارائه مسائلی چند از کمیت و کیفیت فعالیت های فرهنگی انجام شده و در دست اقدام را ارائه دادند. و به دنبال ارائه این مباحث حجت الاسلام والمسلمین دشتی فرمودند : توجه شما بزرگواران به اصل تشکیلاتی بودن فعالیت های فرهنگی و همینطور منظم بودن این اصل بسیار مهم است وی در ادامه افزود : مساله ی دیگر توجه به نقاط ضعف درونی مجموعه و همینطور به نقاط ضعف بیرونی آن است که همواره باید با در نظر گرفتن فعالیت های و تجربیات گذشته مورد بررسی قرار گیرد.