پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دانشجو

16 آذر 1398

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن 16 آذر، روز دانشجو، را به دانشجویان و دانش‌پژوهان تبریک گفت.

وی در پیام خود چنین آورده است:
" بسمه‌تعالی
رسالت خطیر دانشجویی در مقابل زیاده‌خواهی استکبار جهانی با قیام و تقدیم خون جوانان دانشجو در شصت‌وشش سال قبل نقطه عطفی در تاریخ کشور شد تا سنگ بنای آزادی‌طلبی، آرمان‌خواهی و استکبارستیزی دانشجوی ایرانی باشد.
 بدون شک، نعمت بزرگ استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کرده و با فتح قله‌های علم از این درخت تنومند امروزی پاسداری می‌نمایند.
سرمایه گران‌سنگ امروزی دانشجویان میهن عزیزمان که همواره موجب رسوایی مستکبران و فتنه گران گردیده و تأکیدی بر نقش بی‌مانند مجاهدت درراه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، درراه پیشرفت مادی و معنوی کشور است برگرفته از پیام خون پاک سه دانشجوی شهید در ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ است.
این‌جانب با گرامیداشت ۱۶ آذرماه، نماد آزادگی و استکبارستیزی دانشجوی ایرانی، توفیقات روزافزون شما دانشجویان را در همه امور فردی و اجتماعی به‌ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر