جلسه برنامه ریزی جهت برگزاری همایش سلامت معنوی

29 بهمن 1402
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، جلسه برنامه ریزی جهت برگزاری همایش سلامت معنوی با حضور مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حجت الاسلام جمالی، دبیر محترم شورای اقامه نماز حجت‌الاسلام احمدی، کارشناسان بیمارستان های و ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ برگزار شد. دکتر جمالی ضمن تبریک دهه فجر در مقایسه ای بین انقلاب های مادی جهان و انقلاب ایران گفتند؛ امام خمینی «ره» انقلاب اسلامی را بر مبنای دموکراسی اسلامی بنا گذاشت، گرچه کمونیست ها و لیبرالها به دنبال جمهوری دموکراتیک و معتقد بودند باید دنیا را با زر و زور و تزویر اداره کرد و مکتب از دیدگاه لیبرال را تزویر دانستند. ایشان افزودند؛ این تفکر را ابتدا دولت موقت مطرح کرد و پس از پیروزی به امام گفت روحانیت سیاست را با ما واگذارند بروند سراغ تزویر ( مکتب و درس و بحث) اما امام جمهوری اسلامی را به رفراندوم گذاشتند بدین ترتیب ملت به جمهودی اسلامی رای مثبت دادند و روحانیت به صحنه امدند. ایشان خاطر نشان کرد؛ جمهوریت یعنی مردمی بودن نظام و اسلامیت نظام هم مشروعیت نظام هست که باید همه چیزمان بر مبنای اسلام باشد حتی بهداشت و درمانمان و مسایل پزشکی ما و این جلسه در همین راستا تشکیل گردیده است. در ادامه حجت الاسلام احمدی درمورد نحوه وچگونگی برگزاری همایش سلامت معنوی به تبادل نظر وهم اندیشی پرداختند همایش سلامت معنوی 15 اسفند ماه باحضور دکتر قربانی در گناوه برگزار می گردد.

تاریخ بروز رسانی:   4 اسفند 1402

چاپ خبر